Anlux: Parketplaatser sinds 1977

Parketplaatser sinds 1977

Vakmanschap

Anlux is vertrouwd met de karakteristieken van een parketvloer en maakt er een punt van hoogwaardig parket en werk af te leveren. Daarom controleert anlux altijd volgende aspecten:

  • Het parkethout moet van een degelijke en constante kwaliteit zijn. Ook de droogte van het aangeleverde hout is van groot belang.
  • Al even belangrijk is de vochtigheidsgraad van de ondergrond. Daar hout een levend product is dient de vochtigheid van de ondergrond onder de vooropgestelde waarden te liggen.
  • De Anlux-vaklui zijn geschoold en werken met het beste materiaal. Dat is de beste waarborg voor een professionele plaatsing.
  • Anlux is ook specialist in de restauratie en renovatie van bestaande parketvloeren: Herstellen van beschadigde gedeeltes, schuren tot op het blanke hout en herafwerken naar keuze.

 

Als professionele plaatsers gaan wij er van uit dat ons werk niet begint bij het plaatsen van een parketvloer maar reeds een stap eerder; namelijk bij het gieten van de chape in nieuwbouw- of verbouwing!!! Om de kwaliteit van onze werken te kunnen garanderen hebben we nood aan een kwalitatief goede ondergrond die voldoet aan de vooropgestelde eisen van een chape voor het plaatsen van een parketvloer.

Dus wanneer u beslist om met een parketvloer te werken aarzel zeker niet om ons te contacteren, zo kunnen we u  met raad en daad bijstaan bij de keuze van de chape!

© Anlux N.V. - Winkelsestraat 36 - 8860 Lendelede - Tel : 051 / 30.51.62 - Fax : 051 / 31.52.88 - Contact - Webdesign In2Red